OPDRACHTBEVESTIGING FOTOSESSIE

Evert Warrink Fotografie bedankt jullie voor het vertrouwen in de fotografie die zal worden gegeven voor een reportage op een door jullie gekozen locatie.
Er zullen zoveel mogelijk spontane binnen en buitenfoto’s worden gemaakt maar ook statiefoto’s met en zonder familie, vrienden of kennissen.

Jullie hebben gekozen voor een amateur fotograaf die wel de nodige ervaring heeft opgebouwd in de loop der jaren maar dat wil niet zeggen dat de foto’s kunnen mislukken of niet naar wens zijn. Natuurlijk rekenen we op kwalitatieve foto’s dat spreekt voor zich. Evert Warrink Fotografie is niet verzekerd voor mislukte fotografie maar zal zijn uiterste best doen om een leuke fotoreportage voor jullie te maken.

Het kan zijn dat er een extra fotograaf mee zal werken aan de fotografie, dit kan een leerling zijn, een stagiaire of iemand die meer ervaring wil opbouwen.
Voor die persoon plus foto’s zullen geen extra kosten worden berekend dit is dus all-in.

Prijzen worden mondeling afgesproken en zijn inclusief BTW
Buiten Hoogeveen worden reiskosten berekent van à € 0,19 per km mits anders is afgesproken

AFSPRAKEN
Alle foto’s worden stuk voor stuk bekeken door Evert Warrink Fotografie en indien nodig bewerkt.
Dit kan enkele dagen duren omdat er een paar honderd foto’s worden gemaakt.
De foto’s worden in JPG (groot) formaat en via een USB stick afgeleverd.
Mochten er foto’s na het afdrukken minder goed van kwaliteit zijn, dan is Evert Warrink Fotografie hiervoor niet aansprakelijk maar kan wel de originele in RAW gefotografeerde foto's aanleveren zodat deze verbeterd kunnen worden voor afdruk.
Evert Warrink Fotografie behoudt de kopie rechten op alle foto’s.
Tenzij anders overeengekomen behoud Evert Warrink Fotografie het recht om de foto’s te gebruiken voor portfolio op de website of facebook. Website www.fotowarrink.nl/fotoshoots
Voor iedere gebruik is toestemming vereist, en bij iedere gebruik is naamsvermelding verplicht volgens de AVG wet.

Mochten er foto’s nabesteld worden via de website hierboven aangegeven, dan worden er extra kosten in rekening gebracht.

Zijn er verder nog vragen dan kan dit hieronder worden ingevuld.

Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.
captcha